Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив сушених вичавок з червоного столового буряка на показники якості пшеничного хліба
    (2018) Жданов, Дмитро Юрійович; Грищенко, Анна Миколаївна
    В роботі наведено результати досліджень впливу сушених вичавок із столового буряка на якість пшеничного хліба. Сушені бурякові вичавки сприяють забарвленню тіста в червоний колір завдяки антоціанам, проте під час випікання вони руйнуються і колір м’якушки виробів стає коричневим. Об’єм виробів з вичавками значно менший, порівняно з контрольним зразком.