Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Інтелектуалізація процесу прийняття рішень в СУОПП
    (2017) Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Барабаш, Олег Володимирович
    Розглянуто організацію та координацію робіт з охорони праці на харчових підприємствах України, дії посадових осіб при вирішенні питань забезпечення безпеки праці; введення інтелектуалізації процесу прийняття рішень. Had been explored the organization and coordination of the labour safety in Ukrainian food industry, functionary’s actions in decision-making procedure to ensure labour safety. Introduction of decision-making intellectualization.
  • Ескіз
    Документ
    Прогнозування виникнення й розвитку аварії на ВАТ"Чернігівський молокозавод"
    (2008) Степанець, Іван Федотович; Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна
    В роботі наведено розрахунки глибини, площі зони хімічного зараження, тривалість вражаючої дії аміаку, час підходу хмар забрудненого повітря до об'єктів, що знаходяться поза межами заводу. The paper estimates the depth zone area of chemical contamination, the length of the harmful effect of ammonia, time of approaching clouds of polluted air to the objects that are outside the plant.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз причин виникнення вибухів на промислових підприємствах
    (2013) Володченкова, Наталія Валеріївна; Левченко, Олег Григорович
    В результаті проведених аналітичних досліджень визначено основні причини та джерела небезпек. З’ясовано, що причиною виникнення аварії (аварійної ситуації) на виробництві харчової промисловості є можливі вибухи і пожежі, а їх наслідки – це руйнування і пошкодження будівель і споруд, техніки і обладнання, вихід із ладу, ліній зв’язку, енергетичних та комунікаційних споруд, нещасні та смертельні випадки серед обслуговуючого персоналу та населення. As a result of analytical studies identified the main causes and sources of hazards. It was found that the cause of the accident (emergency) on the production of food is possible explosions and fires and their consequences - the destruction and damage to buildings, machinery and equipment, go down, communication lines, power and communication construction, accidents and fatalities among staff and the public.
  • Ескіз
    Документ
    Безаварійна зупинка олієекстракційних заводів у надзвичайних ситуаціях
    (2011) Слободян, Ольга Петрівна; Чорна, Тетяна Миколаївна; Нещадим, Лариса Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна
    В статті розглянуто основні заходи по здійсненню безаварійної зупинки виробничого процесу на олієекстракційних заводах. Господарська діяльність підприємств харчової промисловості, зокрема об’єктів олійно-жирової галузі, пов’язана з досить високим ступенем ризику виникнення надзвичайних ситуацій. Тому одним із важливих завдань цивільного захисту на таких об’єктах є розроблення схеми безаварійної зупинки виробництва. In the article basic measures are considered on realization of accident-free stop of production process on oil extraction factories. Economic activity of enterprises of food industry, in particular objects oily-fatty industries, related to the high enough degree of risk of origin of extraordinary situations. Therefore one of important tasks of civil defense there is development of chart of accident-free stop of production on such objects.