Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз методичного забезпечення вимірювання індикаторів фінансової безпеки суб`єктів підприємництва на рівні підприємства
    (2023) Мотник, Олег Романович; Гривківська, Оксана Василівна
    бгрунтовано значення фінансової безпеки в умовах нестабільного економічного середовища функціонування суб’єктів. Проаналізовано методичне забезпечення вимірювання індикаторів фінансової безпеки суб’єктів підприємництва на рівні підприємства. Розкрито сутність фінансової безпеки підприємств, наведено методики визначення рівня фінансової безпеки підприємств та індикатори фінансової безпеки підприємств. The importance of financial security in the conditions of the unstable economic environment of the functioning of entities is substantiated. The methodological support for measuring indicators of financial security of business entities at the enterprise level is analyzed. The essence of the financial security of enterprises is disclosed, methods of determining the level of financial security of enterprises and indicators of financial security of enterprises are given.
  • Ескіз
    Документ
    Use of non-traditional raw materials in the technology of whipped dessert
    (2020) Yurchenko, Daryna; Polyovyk, Volodymyr; Koretska, Iryna
    The presented technology of desert with the addition of shavnat, will bring this product closer to the ideal, ie it will meet the daily human need for protein. Researched a new nontraditional cuiture- shavnat. Organoleptic analysis of the finished product showed that the use of shavnat puree gives the product a natural soft green color, the taste of the additive is not saturated, the consistency of the product is homogeneous. Because the addition of sorrel to the innovative recipe allows to increase the content of digestible protein and has a positive effect on the organoleptic characteristics of the dessert.Представлена технологія пустелі з додаванням шавнату дозволить наблизити цей продукт до ідеалу, тобто забезпечить щоденну потребу людини в білку. Досліджував нову нетрадиційну культуру- шавнат. Органолептичний аналіз готового продукту показав, що використання пюре з шавнату надає продукту природний м'який зелений колір, смак добавки не насичений, консистенція продукту однорідна. Оскільки додавання щавлю в інноваційний рецепт дозволяє збільшити вміст засвоюваного білка і позитивно впливає на органолептичні показники десерту.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання дослідних зразків за нелінійним критерієм якості
    (2018) Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна
    Робота присвячена використанню сучасного способу визначення крітерію якості на прикладі використання нетрадиційної сировини у виробництві соусів. The work is devoted to the use of the modern way of the quality criteria determination on the example of the use of non-traditional raw materials in the production of sauces.
  • Ескіз
    Документ
    Дегустаційна оцінка та втрати клітинного соку заморожених плодів вишень при тривалому зберіганні і дефростації
    (2018) Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    Вишні, заморожені з використанням кріопротекторів, протягом усіх 6 місяців зберігання мають приємний смак, аромат, природне забарвлення і свіжий вигляд; заморожені без кріопротекторів ягоди менш стійкі; при тривалому зберіганні, а також при нерівномірній температурі повітря в камерах вони під впливом оксидазних ферментів і кисню повітря починають швидко змінювати забарвлення, набирають бурого кольору, втрачаюсь смак і аромат. Cherries, frozen with cryoprotectants, have a pleasant taste, aroma, natural color and fresh look for all 6 months of storage; frozen without cryoprotectants berries are less stable; with prolonged storage, as well as at an uneven air temperature in the chambers, they are influenced by oxidase enzymes and oxygen in the air to rapidly change the color, gaining brown color, losing taste and aroma.
  • Ескіз
    Документ
    Стан розвитку хлібопекарних підприємств АР Крим
    (2011) Дунда, Світлана Петрівна
    Визначено напрямок розвитку хлібопекарних підприємств та вплив факторів зовнішнього середовища на нього. Determined the direction of bakeries and impact of environmental factors on it.