Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Перспектива використання ароматизатора м’яти перцевої у харчовій та косметичній промисловості(2016) Бойко, Марина Іванівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Формування флевору кави з додаванням сиропів(2018) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Гордієнко, Анна Сергіївна; Пістуняк, Ірина ЯрославівнаВ роботі проведено дослідження флевору кави з додаванням сиропів. The paper investigates the flavor of coffee with the addition of syrups.Документ Innovations in Coffee(2014) Krasnik, Anastasia"Coffee culture" can be witnessed all over the world, from South America and Africa to the Western World. In Europe it ranges from the espresso connoisseurs in Italy to the afternoon Kaffee und Kuchen enjoyed over a good round of gossip in Germany. Coffee culture is also spreading in Asia, where tea is typically favoured; over a third of the Chinese are now said to consume coffee outside the home.Документ Использование натурального сырья при производстве безалкогольных напитков(2011) Кошевая, Валентина Николаевна; Сидор, Василий МихайловичОптимальная дозировка пастеризованого яблучного сока для приготовления напитков «Летний чай» и «Бриз» составляет 5%.