Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу фізико-хімічних показників на якість та структуру борошняних кондитерських виробів
    (2023) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Expanding the range of flour confectionery
    (2022) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Antonenko, Artem
    Consequently, new products have a rather low energy-energy value and can increase the value of nutrition due to vitamins, mineral and nitrogen substances. Also, a new designed formulation can be used in children's and medical and preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення
    (2018) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна
    Розглянуто перспективні напрямки розширення асортименту кондитерської продукції. Встановлено, що актуальним є розроблення технології продукції спеціального та функціонального призначення. Нами запропоновані удосконалені технології бісквітів з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Considered promising areas of expansion of the range of confectionery products. It was established that the development of technology products for special and functional purposes is relevant. We have proposed improved technology sponge cake using non-traditional plant materials.
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробів
    (2017) Хоменко, Анастасія Анатоліївна; Івчук, Надія Павлівна
    Дослідженнями встановлено, що використання порошку ягід горобини звичайної у виробництві пряників сирцевих в кількості 8% дозволяє збільшити вміст біологічно активних речовин у готовому виробі та надати йому функціональних властивостей за вмістом β-каротину, вітамінів В1 та В2, макроелементу Mg та мікроелементів Fe і Mn. It has been established that the use of powder of wild berries of mountain ash in the production of 8% garnet raw sugar allows to increase the content of biologically active substances in the finished product and give it functional properties for the content of β-carotene, vitamins B1 and B2, macroelements Mg and microelements Fe and Mn.