Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Рослинна сировина у створенні м'ясо-рослинних продуктів(2014) Ковтун, Аліна Володимирівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Коваль, Ольга АндріївнаВ Україні, як і в світі суттєвим є проблема продовольства, перш за все це проблема отримання повноцінного білка, оскільки рівень харчування впливає на здоров'я, працездатність, якість життя людей. На сьогодні науково-технічні розробки направлені на створення комбінованих продуктів. In Ukraine, as in the world food problem is essential, primarily a problem of getting complete protein, because the level of food affects the health, performance, quality of life. Today research and development aimed at the creation of combined products.Документ Problems and prospects of small fruit market in Ukraine(2013) Skryhun, Natalya; Kapinus, LarisaAn important role in providing population with fruits and vegetables belongs to small fruit crops. Food properties and economic efficiency of to small fruit crops are different, but all of them are essential for the balanced nutrition. Важливу роль у забезпеченні населення з фруктами і овочами належить ягідних культур. Харчові властивості та економічну ефективність для ягідних культур різні, але всі вони мають важливе значення для збалансованого харчування.