Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей(2014) Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович; Федорів, Віктор МихайловичХлібопекарська піч може працювати з різною продуктивністю G, при цьому величина питомої витрати палива b=f (G) буде змінюватися. Раціональна робота печі досягається тоді коли питомі витрати палива досягають мінімального значення. Визначення раціональної продуктивності з точки зору економії теплоти є важливою задачею. У промислових печах однією з основних величин, найбільш чуттєвою до зміни продуктивності, є температура відпрацьованих газів івід, які ідуть із печі у навколишнє середовище. Це у свою чергу пов'язано з значною втратою теплоти з відпрацьованими газами qг. Остання величина визначає зміну витрати палива, яке не пов'язане безпосередньо з продуктивністю печі. Тому задача визначення раціональної продуктивності печі зводиться головним чином до встановлення точної або наближеної залежності величини температури відпрацьованих газів від продуктивності. Bakery oven can work with different performance G, while the value of specific fuel consumption b = f (G) will change. Rational oven operation is achieved when the specific fuel consumption reaches the minimum value. Determining efficient performance in terms of saving heat is an important task. In industrial furnaces major variables most sensitive to changes in performance are flue gas temperature andfrom which go from the oven to the environment. This in turn is associated with a significant loss of heat from the exhaust gases Qg. The latter value determines the change in fuel consumption, which is not directly related to the capacity of the furnace. Therefore, the problem of determining a rational performance ovens reduces mainly to establish the exact or approximate dependence of the flue gas temperature on the performance.Документ Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей(2014) Ковальов, Олександр ВолодимировичХлібопекарська піч може працювати з різною продуктивністю G, при цьому величина питомої витрати палива b = f (G) буде змінюватися. Раціональна робота печі досягається тоді коли питомі витрати палива досягають мінімального значення. Визначення раціональної продуктивності з точки зору економії теплоти є важливою задачею. У промислових печах однією з основних величин, найбільш чуттєвою до зміни продуктивності, є температура відпрацьованих газів tsid, які ідуть із печі у навколишнє середовище. Це у свою чергу пов'язано з значною втратою теплоти з відпрацьованими газами . Остання величина визначає зміну витрати палива, яке не пов'язане безпосередньо з продуктивністю печі. Тому задача визначення раціональної продуктивності печі зводиться головним чином до встановлення точної або наближеної залежності величини температури відпрацьованих газів від продуктивності. Bakery oven can work with different performance G, while value of specific fuel consumption b = f (G) will change. Rational robot furnace is achieved when the specific fuel consumption reaches the minimum value. Determining efficient performance in terms of saving heat is an important task. In industrial furnaces major variables most sensitive to changes in performance are flue gas temperature tsid, which go from the oven to the environment. This in turn is associated with a significant loss of heat from exhaust gases. The latter value determines the change in fuel consumption, which not directly related to the capacity of the furnace. Therefore, the problem of determining rational performance ovens reduces mainly to establish exact or approximate the dependence of the temperature of exhaust gases from performance.Документ Комплексна переробка ТПВ з застосуванням німецьких екологічно безпечних технологій з отриманням біогазу(Мiжнародна науково-практична конференція «UKR-POWER» Енергозбереження, ефективність, екологія-стратегічний напрямок розвитку енергетики. Інвестиції та інновації, 2011) Серьогін, Олександр Олександрович; Пивоваров, Костянтин Вікторович; Федів, І. В.; Василенко, Олександр ВолодимировичСуть пропозиції передбачає не будівництво інших об'єктів, а реконструкцію існуючих очисних споруд зі знищенням мулових полів і на їхньому місті добудову станцій сортування та утилізації несортованих твердих побутових відходів за технологією переробки органічної складової в комплексі з муловими складовими стічних вод шляхом метанування. Proposal involves not the construction of other facilities and renovation of existing treatment facilities to the destruction of sludge fields and on the completion of their city stations sorting and recycling of unsorted municipal solid waste processing technology of organic component in conjunction with silt components of sewage by methanation.