Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження використання генно-модифікованого продовольчого зерна пшениці для переробки в харчові продукти(2018) Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія ВалеріївнаСтаття присвячена дослідженню стану питання використання генно-модифікованого зерна пшениці у харчовій промисловості. Розглянуто правове регулювання використання ГМ-сировини при виробництві харчової продукції на території України. Було досліджено зразки зерна пшениці 2-го класу різних регіонів вирощування від великих зернозаготівельних підприємств та малих приватних складських госопдарств на предмет наявності ГМО.Документ Удосконалення технології підготовки зерна круп'яних культур до переробки(2014) Титаренко, А. Л.; Шаран, Андрій ВасильовичПідготовка зерна є одним із завершальних етапів у процесі його переробки на крупи й має велике значення для отримання продуктів високої якості. Вибір способу піготовки партій зерна, залежно від їх початкової якості та цільового призначення, є досить важливою технологічною операцією. Prepare corn is one of the final stages in the process of processing cereals and is important for obtaining high quality products. Choose how pihotovky parties grain, depending on the original quality and purpose, is a very important process operation.Документ Основні напрямки переробки зерна кукурудзи в Україні(2014) Рибчинський, Родіон Станіславович; Шаповаленко, Олег ІвановичДля переробки в крупу в Україні використовується менше 2% виробленого зерна. Незважаючи на те, що нарощування сировинної бази є передумовою для збільшення обсягів переробки, основним стримуючим фактором у даному сегменті є низький попит на продукцію, що пов'язано 3 низьким рівнем якості готової продукції, та відсутністю культури споживання кукурудзяної крупи у більшості жителів України. For the processing of barley in Ukraine using less than 2% of the produced grain. Despite the fact that increasing the resource base is a prerequisite for increasing recycling, the main limiting factor in this segment is low demand for products due 3 low product quality, and lack of consumer culture cornmeal most people in Ukraine.