Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Застосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництв
    (2021) Погорєлов, Ярослав Всеволодович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович
    Розглядається задача визначення параметрів моделі ідеального витіснення, яка описує структуру потоків в теплообмінному апараті. The problem of determining the parameters of the ideal displacement model, which describes the structure of flows in the heat exchanger, is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Эффективность утилизации теплоты и экономия топлива в хлебопекарных печах
    (2004) Ковалев, Александр Владимирович; Таран, Виталий Михайлович; Цюпка, Светлана Станиславовна
    Тепловой баланс хлебопекарных печей показывает, что дымовые газы, покидающие рабочее пространство печи, уносят с собой значительное количество теплоты - до 50 % от всего ее расхода в зависимости от типа печей. Heat balance of baking ovens shows that the flue gases leaving the furnace working, carry with them a significant amount of heat - up to 50% of its consumption, depending on the type of furnace.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексний підхід до автоматизації теплообмінників
    (2011) Кроніковський, Дмитро Олегович
    Описані традиційні підходи автоматизації теплообмінників та необхідність удосконалення. Ми пропонуємо метод діагностики проблем з теплообмінниками на основі методу параметричної ідентифікації і карт Шухарта. Described traditional approaches of automation of heat exchangers and the necessity of improvement. We suggest technique of diagnosing problems with heat exchangers based on method of parametrical identification and Shuhart maps.