Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційне забезпечення вищого навчального закладу
    (2013) Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна
    Одним з пріоритетних напрямків розвитку сучасного вищого навчального закладу є впровадження нових інформаційних технологій в освітній процес. One of the priorities of modern higher education institution is the introduction of new information technologies in educational process.
  • Ескіз
    Документ
    Значення управлінського обліку в системі інформаційного забезпечення менеджменту
    (2012) Ніколаєнко, Світлана Миколаївна; Гейвич, Лілія Вікторівна
    Управління підприємством розглядається як процес координації та регулювання його діяльності для досягнення поставлених цілей. Для забезпечення всіх функцій управління на відповідних рівнях потрібна цільова інформація. Взагалі управлінський процес починається з інформації, тобто розробки системи планів, на основі якої оцінюється діяльність (облік та контроль основних показників діяльності), виявляються резерви за рахунок аналізу, приймаються рішення та оцінюється їх ефективність.
  • Ескіз
    Документ
    Інтелектуальні засоби інформаційної підтримки роботи технолога харчового підприємства
    (2014) М'якшило, Олена Михайлівна; Маковецька, Світлана Василівна
    Задача візуалізації ходу технологічного процесу залишається актуальною і складає суттєву частину інформаційної підтримки діяльності технолога. The task of visualizing the technological process remains relevant and is an essential part of information support of technologist.
  • Ескіз
    Документ
    Інтелектуальні засоби інформаційної підтримки роботи технолога харчового підприємства
    (2014) М'якшило, Олена Михайлівна; Маковецька, Світлана Василівна
    Більшість харчових виробництв характеризуються певною невизначеністю. В ході технологічного процесу, яка обумовлена, як самим перебігом біологічних та хімічних перетворень речовин, так і недосконалістю процесів управління. Під час відстеження та аналізу технологічного процесу на харчовому підприємстві, технологу доводиться виступати у ролі експерта, що має певний досвід у регулюванні тієї чи іншої ситуації. На протязі тривалого часу в управлінні технологічними процесами впроваджуються експертні системи, які забезпечують інформаційну підтримку роботи технолога. Проте, залишається актуальною задача візуалізації ходу технологічного процесу, що складає суттєву частину інформаційної підтримки діяльності технолога. Most of the food industry are characterized by uncertainty. In the During the manufacturing process, which is due, both by biological and flow chemical transformation of substances and shortcomings in governance. under time tracking and analysis process for food business technologist has to act as the expert who has experience in regulation of a particular situation. For a long time in the management of process implemented expert systems that provide informational support engineer. However, it remains an urgent task visualization of the technological process, which is an essential part of activities promoted by technologist.