Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Енергоощадне освітлення готелю(2016) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна; Слободян, Ольга ПетрівнаЗаощадження завдяки заміні звичайної лампочки на енергоощадливу. The savings are due to the replacement of a conventional light bulb for energy saving.Документ Тенденції в освітленні готелів(2015) Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаВідмінне планування освітлення вимагає не тільки серйозних технічних знань, але й дизайнерського досвіду. Технології освітлення швидко прогресують, що дозволяє створити високий рівень світлового комфорту для гостей і клієнтів готелю. Excellent lighting plan requires not only significant technical knowledge, but also design experience. Lighting technology progresses rapidly, providing a high level of lighting comfort for visitors and hotel guests.Документ Перспективи збереження екологічної ситуації в Україні за рахунок енергоефективного освітлення(2014) Гаранжа, Валерія; Голубов, Олександр СергійовичЩоб зберегти енергетичні ресурси як найдовше та зменшити вплив на навколишнє середовище, в тому числі зупинити глобальні екологічні проблеми, треба вибрати шлях ефективного енергоосвітлення. To save energy resources as the longest and reduce environmental impact, including the stop global environmental problems, we must choose the path of effective enerhoosvitlennya.Документ Можливості застосування пароконденсаційної кавітації для здійснення освітлення яблучного соку(2014) Бих, Олексій; Пацуков, Вадим; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр СеменовичПід освітленням розуміють вивільнення соку від каламуті та більшої частини колоїдних речовин і одержання прозорого продукту. Існує багато способів освітлення соків, серед яких найчастіше використовують спосіб з додаванням ферментних препаратів. Як альтернатива нами досліджувалась можливість застосувати для освітлення соків, зокрема яблучного, пароконденсаційну кавітацію. Under illumination understand the release of juice turbidity and most of the colloidal substances and obtaining a transparent product. There are many ways to light juices, including the most commonly used method of addition of enzyme preparations. As an alternative we investigated the applicability to light juices, including apple, parokondensatsiynu cavitation.