Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу екстракту імбиру на кислотне число жиру
    (2021) Сорока, Анастасія Анатоліївна; Рубанка, Катерина Володимирівна
    Робота присвячена вивченню впливу екстракту імбиру на кислотне число маргарину в процесі його зберігання. Доведена можливість застосування рослинного екстракту як природного консерванта для маргарину. Надані рекомендації що до дозування досліджуваного компонента. The work is devoted to the study of the influence of ginger extract on the acid value of margarine during its storage. The possibility of using a plant extract as a natural preservative for margarine has been proven. Recommendations for the dosage of the studied component are provided.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика складу пресової ріпакової олії сучасних сортів насіння ріпаку
    (2014) Носенко, Тамара Тихонівна; Кот, Тетяна Олександрівна; Гречка, Г.; Шкаруба, С. М.
    Низько-ерукова ріпакова олія належить до групи харчових, використовується в натуральному вигляді як салатна, у складі кулінарних жирів і маргарину, а також для технічних цілей. Сучасні сорти ріпаку характеризуються низьким вмістом ерукової кислоти в олії та низьким вмістом глюкозинолатів. Опубліковано дані, що жирнокислотний склад такої олії ріпаку суттєво відрізняється від олії, що міститься в насінні високоерукових сортів. Low-Erucic rapeseed oil belonging to the group of food used in kind as salad, as part of cooking fats and margarine, as well as for industrial purposes. Modern varieties of rape are characterized by low content of erucic acid in oils and low in glucosinolates. Published data fatty acid composition of the oil rapeseed oil is significantly different from that contained in the seeds vysokoerukovyh varieties.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології спредів підвищеної біологічної цінності
    (2014) Вінніченко, Інна; Шеманська, Євгенія Іванівна; Манк, Валерій Веніамінович
    Встановлена перспективність і доцільність виробництва спредів збалансованого жирнокислотного складу, які збагачені комплексом функціональних інгредієнтів. Installed viability and feasibility of producing a balanced fatty acid composition of spreads that are enriched with a set of functional ingredients.
  • Ескіз
    Документ
    Fats Conversion in the Technological Processing and their Detection of Falsification
    (2014) Kononchuk, Victoria; Arsenieva, Larisa
    During the study, the quality of oils and fats should be also determined the fatty acid composition and the ratio of cis- and trans- isomers of fatty acids.