Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Усовершенствование оборудования для формования пельменных изделий
    (2015) Чепелюк, Александр Николаевич; Таран, Виталий Михайлович
    Рассмотрены основные виды технологического оборудования для формования пельменных изделий. Указаны их основные преимущества и недостатки. Предложено усовершенствовать конструкцию пельменного автомата путем установки специального формующего барабана. Внедрение такого оборудования позволяет получить качественные изделия при уменьшенных эксплуатационных расходах. The main types of process equipment for molding dumplings products are reviewed. Their main advantages and disadvantages are indicated. The improved design of the dumpling machine by installing special forming drum are suggested. The introduction of such equipment makes it possible to obtain high-quality products at reduces operating costs.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив швидкості обертання приводного валу м’ясорубки на вологозв’язуючу здатність фаршів з м’яса курятини
    (2015) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Будова м’ясної тканини - її фізико-хімічні показники, а також конструктивні параметри обладнання мають вплив на процес подрібнення м’ясної сировини з курятини, які в свою чергу впливають на якість отриманого фаршу, а саме на вологозв’язуючу здатність (ВЗЗ). Даний показник здійснює вплив на споживні властивості готових січених виробів, величину втрат при тепловій обробці та вихід продукції. The structure of the meat tissue - its physical and chemical properties and equipment design parameters have influence on the chopping raw meat chicken, which in turn affect the quality of the meat, namely the ability Vologozv'yazuyuchiy (VZZ). This indicator influencing consumer properties of finished products in January, the magnitude of losses by heat treatment and yield.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання процесу наповнення фаршем ковбасних оболонок
    (2014) Лавріцька, Юлія; Чепелюк, Олександр Миколайович; Таран, Віталій Михайлович
    М'ясопереробні підприємства України виробляють широкий асортимент високоякісних продуктів харчування, серед яких особливе місце займають ковбасні вироби, зокрема варені ковбаси, сосиски і сардельки. Однією з основних технологічних операцій при виробництві ковбасних виробів є формування. Від її виконання залежить не тільки вихід, але й якісні показники готової продукції. Meat processing companies in Ukraine produces a wide range of high quality food, including special place sausage products, including cooked sausages, frankfurters and wieners. One of the main manufacturing operations in the production of sausages are forming. From its performance depends not only yield but also the quality indicators of the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив ступеню гідратації амаранту на фізико-хімічні показники фрикадельок з використанням амарантового борошна
    (2014) Мартинюк, Ірина Олександрівна; Джавала, С. І.
    Метою роботи було моделювання комбінованих фрикадельок, у яких частину м'ясної сировини замінено рослинним білковим замінником — амарантовим борошном і дослідження ступеню гідратації замінника та його впливу на фізико —хімічні показники готових виробів. The purpose of the simulation was combined meatballs, which portion raw meat is replaced with vegetable protein substitutes - amaranth flour and study the degree of hydration replacement and its impact on performance physicalchemical finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення процесу подрібнення м’ясної сировини в конвеєрній м’ясорізальній машині
    (2014) Бабанов, Ігор Геннадійович
    У даній машині запропоновано встановити кілька ножових головок, які розташовані в ряд, завдяки чому досить одного проходу сировини через серію серповидних ножів, для забезпечення тонкого подрібнення фаршу. This machine is proposed to install multiple stab heads are arranged in a row, making only one pass through a series of raw sickle knives for fine grinding mince.