Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Prospects for the use of plant analogue of myoglobin in plant-based meat product(2022) Fursik, Oksana; Strashynskyi, Igor; Pasichnyi, VasylIn order to ensure mass transition of the population to the consumption of plant analogues of meat products, their organoleptic properties need to be improved. Therefore, it is important to search for substances which can reproduce the organoleptic characteristics of the meat product, especially indicators of appearance and taste.Документ Удосконалення технології м'ясних продуктів на основі оцінювання «бар'єрних» значень показників якості(2014) Гапченко, Наталія Олегівна; Бовкун, Алла Олександрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаМетою даного дослідження було удосконалення технології м'ясних продуктів в умовах нестабільності якості м'ясної сировини шляхом розробки коригувальних технологічних прийомів на основі оцінювання «бар'єрних» значень показників, які формують якість і безпечність готової продукції. The aim of this study was to improve the technology of meat products in an unstable raw meat quality by developing corrective processing methods based on evaluation of the "barrier" of the indicators that shape the quality and safety of the finished product.