Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження і розрахунок процесу екстрагування вівсяного солоду
    (2014) Деркач, Анна Олегівна; Липка, Христина Іванівна; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна
    Проведені дослідження нададуть можливість отримати дані для попереднього розрахунку режимних та конструктивних характеристик процесу екстрагування, а також для розроблення нових видів харчових продуктів з використанням екстрактів і концентратів солоду зернової сировини як високоцінної харчової добавки. Our studies provide an opportunity to obtain data for the previous calculation of operating and design characteristics of the extraction process and to the development of new kinds of foods using malt extracts and concentrates grain raw material as valuable dietary supplement.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва екстрактів з вівсяного солоду
    (2014) Гринько, А.; Деканський, Вадим Євгенійович; Бодров, Віктор Семенович; Мисюра, Тарас Григорович
    Запропоновані принципові технологічна та апаратурно-технологічна схеми забезпечують повне безвідходне виробництво концентратів та їхніх купажованих сумішей (рідин і розчинних порошків) функціонального та оздоровчого призначення і, за наявності у схемі віброекстрактора, гарантують порівняно високе питоме енергозбереження всього виробництва. The principle for technology and hardware-technological schemes provide a complete waste-free production of concentrates and their kupazhovanyh mixture (liquid and soluble powder) functional and recreational purposes and, if a scheme vibroekstraktora guarantee relatively high specific energy efficiency of production.