Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Новітні технології кондитерських виробів з застосуванням нетрадиційної рослинної сировини і полісахаридних комплексів
    (2015) Оболкіна, Віра Іллівна
    Визначена можливість використання різної рослинної сировини в ряді кондитерських виробів. Зокрема, встановлено оптимальне дозування гарбузового пюре у виробництві здобного печива, морквяного соку – у виробництві желейної глазурі, вичавок винограду – у збивних цукерках і начинках, солоду вівса і ячменю, а також гуміарабіку у виробництві здобного печива. It has been developed the possibility of using different plant materials in a number of confectionery. Particulary, it has been established the optimum dosage of pumpkin puree in the production of fancy cookies, carrot juice - in the manufacture of jelly glaze, grape marc – in whipped candies and toppings, oat malt and barley malt, and gum arabic in the production of butter biscuits.
  • Ескіз
    Документ
    Вибір продуцента для отримання напівсинтетичного препарату ронасан
    (2014) Мілян, Владислав Олександрович; Красінько, Вікторія Олегівна
    Ронасан - сульфатоване похідне полісахариду родексману, полісахарид отримують шляхом культивування дріжджів Rhodotorula rubra. Препарат володіє гіполіпідемічними властивостями, та на відміну від інших препаратів ( пробукол, ловастатін, холестирамін ) не спричиняє побічних ефектів та є абсолютно безпечним для організму пацієнта. Ronasan - sulfated polysaccharide derivative rodeksmanu, a polysaccharide produced by culturing the yeast Rhodotorula rubra. The drug has a lipid-lowering properties, and in contrast to other drugs (probucol, lovastatin, cholestyramine) does not cause side effects and is completely safe for the patient.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюре
    (2014) Точкова, Оксана Василівна; Бессараб, Олександр Семенович; Манк, Валерій Веніамінович
    В останні роки в Україні здійснюється ряд заходів по розширенню виробництва продуктів дитячого харчування: плодоовочеві консерви збагачують вітаміном С, мікро- та макроелементами (залізом, кальцієм, фосфором, магнієм, цинком, міддю). In recent years, Ukraine carried out a series of measures to expand production of baby food, canned vegetables enrich vitamin C, micro- and macro (iron, calcium, phosphorus, magnesium, zinc, copper).