Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання фізичних чинників при приготуванні води для пива високої густини(2014) Кравченко, Тамара; Романов, Микола Сергійович; Зубченко, Віктор Сергійович; Романова, Зоряна МиколаївнаВода в пивоварінні завжди відіграє визначальне місце. Значення її якісного складу для пивоваріння визначається тим, що вона є частиною кінцевого продукту, тому дуже важливо, щоб вода задовольняла сучасним технічним вимогам щодо вмісту мікроорганізмів, органічних і неорганічних сполук. The water in the brewing always plays a decisive place. The value of the quality of the brewing determined that it is part of the final product, so it is important to satisfy the water requirements for advanced technical content of microorganisms, organic and inorganic compounds.Документ Дослідження технології підготовки води для виробництва безалкогольних напоїв типу "Coca-Cola"(2014) Дорошенко, Тетяна Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович"Coca-Cola" - найбільш упізнавана торгова марка світу, яка продається більше, ніж у 200 країнах світу. Напій має неповторний унікальний смак. Всі достеменно знають про секретну рецептуру цього фірмового напою. Точна формула натуральних спецій є комерційною таємницею. Завдяки традиційному смаку, Coca-Cola є найпопулярнішим брендом у світі. "Coca-Cola" - the most recognized brand name in the world, which sells more than 200 countries worldwide. The drink has a unique flavor unique. All they know for sure about the secret recipe of branded beverage. The exact formula of natural spice trade secret. With its traditional flavor, Coca-Cola is the most popular brand in the world.Документ Підготовка води для приготування напоїв з використанням природних сорбентів(2014) Павленко, Наталія Василівна; Долгошеєва, Юлія; Хомічак, Любомир МихайловичВ процесі підготовки води для приготування напоїв доцільно використовувати вище перелічені природні мінерали, а особливо кремінь. Останній не тільки покращує фізико-хімічні показники води, але ще є корисним для здоров'я людини. In the preparation of water for making beverages should be used above listed natural minerals, especially flint. Last not only improves the physical and chemical properties of water, but is useful for human health.