Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку ресторанного господарства
    (2019) Дочинець, Інга Вікторівна
    Розглянуто перспективи розвитку ресторанного господарства на сьогодні. Тhe prospects of restaurant industry development for today are considered
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні системи в закладх готельного та ресторанного господарств
    (2018) Ковешніков, Володимир Сергійович; Koveshnikov, Vladimir
    Розкриті питання впровадження інформаційних систем в закладах готельного та ресторанного господарств. Раскрыты вопросы внедрения информационных систем в учреждениях гостиничного и ресторанного хазяйств. Issues of implementation of information systems in hotels and restaurants are disclosed.
  • Ескіз
    Документ
    Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму
    (2018) Башинська, І.; Мельник, Людмила Вікторівна
    Розкриті питання організації та функціонування ресторанного господарства в готельних комплексах. The questions of organization and functioning of restaurant economy in hotel complexes are revealed.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини в закладах ресторанного господарства
    (2014) Єрмоленко, Марія Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Проблемою сьогодення є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. Білковий та амінокислотний дефіцит негативно відбивається на стані здоров'я, працездатності та тривалості життя людей. Одним з напрямів подолання білкового дефіциту є пошук нових рослинних джерел харчового білка та розроблення способів їх використання для збагачення харчових продуктів масового попиту. The problem today is the lack of population by protein food. Protein and amino acid deficiency negatively affects the health, disability and life expectancy. One of the areas of overcoming protein deficiency is finding new plant sources of dietary protein and develop ways to use them to enrich the food mass market.