Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Приготування безалкогольного напою з журавлиною
    (2014) Гусєва, Оксана Андріївна; Гординська, А. І.; Кошова, Валентина Миколаївна
    Безалкогольний напій виготовлений із соку і морсу журавлини, економить витрати лимонної кислоти і підвищує стійкість напоїв без використання консервантів. Soft drink made ​​from the juice and fruit drinks cranberry saves the cost of citric acid and increases resistance drinks without preservatives.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження технології підготовки води для виробництва безалкогольних напоїв типу "Coca-Cola"
    (2014) Дорошенко, Тетяна Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    "Coca-Cola" - найбільш упізнавана торгова марка світу, яка продається більше, ніж у 200 країнах світу. Напій має неповторний унікальний смак. Всі достеменно знають про секретну рецептуру цього фірмового напою. Точна формула натуральних спецій є комерційною таємницею. Завдяки традиційному смаку, Coca-Cola є найпопулярнішим брендом у світі. "Coca-Cola" - the most recognized brand name in the world, which sells more than 200 countries worldwide. The drink has a unique flavor unique. All they know for sure about the secret recipe of branded beverage. The exact formula of natural spice trade secret. With its traditional flavor, Coca-Cola is the most popular brand in the world.
  • Ескіз
    Документ
    Безалкогольний напій загальнозмінюючої дії з використанням екстрактів нетрадиційної рослинної сировини
    (2014) Романіка, Євгенія Ігорівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Соколова, Ольга Миколаївна
    Запропоновано використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві безалкогольних напоїв та наведено рецептуру безалкогольного напою «Вересневий», який сприятиме попередженню вільнорадикального окиснення структур організму і стимулюватиме опірність організму до несприятливих чинників навколишнього середовища. The use of alternative plant material in the manufacture of soft drinks and soft drink recipes are "The September", which will help prevent free radical oxidation structures of the body and stimulate the body's resistance to adverse environmental factors.