Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Формування забарвленості пива та методи їx виявлення(2016) Ткаченко, Олена Валеріївна; Науменко, Ксенія Андріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаНа сьогодні актуальним є питання визначення речовин, які зумовлюють кольоровість пива, їх фракційний склад та спектр кольору при розширенні асортименту цієї групи продукції. Today topical issue determining substances that cause the color of beer, their fraction composition and color spectrum in the expansion of the range of products.Документ Формування забарвленості пива та методи їx виявлення(2016) Ткаченко, Олена Валеріївна; Науменко, Ксенія Андріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаСеред слабоалкогольних напоїв пиво, за умови нормованого його споживання втамовує спрагу, що пояснюється наявними мінеральними речовинами і вуглекислотами, які розширюють капілярні судини слизової оболонки органів травлення. Among soft drinks beer, provided normalized consumption quenches thirst, because of the existing minerals and carbon dioxide that expand capillary vessels of the mucous membrane of the digestive system.