Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розробка нової конструкції сушарки з киплячим шаром з метою інтенсифікації процесу сушіння повареної солі
    (2014) Бабко, Євген Миколайович; Вересоцький, Юрій Іванович; Якобчук, Роман Леонідович
    В останній період широкого застосування в харчовій промисловості отримав процес сушіння продуктів в киплячому шарі. In the last period of widespread use in the food industry was food drying process in a fluidized bed.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка нової конструкції сушарки з киплячим шаром з метою інтенсифікації процесу сушіння повареної солі
    (2014) Слинько, С. В.; Бабко, Євген Миколайович
    Сушильне обладнання з киплячим шаром (псевдозрідженим шаром) є одними із перспективних в харчовій промисловості при сушінні продуктів. Дане обладнання має багато переваг, але також має недоліки, однак ці недоліки не є суттєвими. Отже, розробка нових конструкцій сушарок з киплячим шаром - один із перспективних напрямків інтенсифікації процесу сушіння. Driers fluidized bed (fluidized bed) is one of the most promising in food products during drying. This equipment has many advantages, but also disadvantages, but these disadvantages are not significant. Thus, the development of new designs of fluidized bed dryers - one of the most promising directions of intensification of the drying process.