Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Improvement of water preparation technology in the production of rye beer(2016) Dulka, Olha; Prybylskyi, Vitalii; Oliynyk, SvitlanaThis research explores the effect of filtering and sorption materials (clinoptilolite, active coal, and rock crystal) on the basic organoleptic and physico-chemical properties of water. It was established that the water processed with the explored materials in the sequence clinoptilolite, activated charcoal, rhinestone significantly improves the organoleptic properties of rye beer. Herewith rye beer on the prepared water was transparent, with a typical dark brown color, without impurities, with soft and harmonious sweet and sour taste and pleasant flavor.Документ Використання комплексних завантажень у водопідготовці для приготування напоїв(2015) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Сівер, Таїсія ГаланіївнаДосліджено спеціальне фільтрувальне завантаження та можливості його застосування у водопідготовці для лікеро-горілчаного виробництва. Встановлено, основні властивості спеціального завантаження, оптимальні технологічні параметри очищення, які забезпечують одержання води підготовленої згідно з СОУ 15.9-37-237:2005: швидкість потоку при робочому циклі, витрату хлориду натрію на регенерацію. The special filtering boot and its application in water preparation for distillery production have been investigated. The basic properties of special loading, optimal technological parameters of purification, which provide the reception of water prepared in accordance with СОУ 15.9-37-237: 2005, are determined: flow velocity during a working cycle, consumption of sodium chloride for regeneration.