2018
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27162
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК(2018) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників VІІ Всеукраїнської науково- практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання. The collection includes the abstracts of the participants of the VІІ All-Ukrainian scientific- practical conference "Increasing the efficiency of enterprises food and processing industries of the agroindustrial complex ", in which the topical issues are considered functioning and development of business entities, problems are highlighted resource, innovation-investment, financial, managerial and foreign economic activity of enterprises. Designed for scientists, lecturers, postgraduates and students of economics specialties of higher educational institutions, who are interested in issues related to functioning of the enterprises of the food and processing industries of agrarian and industrial complex in modern conditions of management.Документ Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів(2018) Національний університет харчових технологійРозглянуто сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів, зокрема питання фінансового забезпечення економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості, організації обліково-аналітичної, фінансово-інвестиційної діяльності із врахуванням їх галузевих особливостей; питання розвитку фінансово-кредитних відносин в ринкових умовах, актуальні проблеми теорії та практики страхування, стан та перспективи розвитку банківської системи України. Одержані результати дадуть змогу більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку суб’єктів господарювання з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Результати досліджень та обговорень можуть бути використані в навчальному процесі та в подальших наукових дослідженнях. The modern problems of accounting and finance are considered, in particular, the financial support of economic and social development of enterprises of the food industry, organization of accounting and analytical, financial and investment activity taking into account their sectoral peculiarities; issues of development of financial and credit relations in market conditions, actual problems of theory and practice of insurance, state and prospects of development of the banking system of Ukraine. The obtained results will enable to more effectively develop and implement strategies for the development of business entities, taking into account domestic and international experience. Research and discussion results can be used in the learning process and in further research.Документ Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах(2018) Національний університет харчових технологійВидання містить тези доповідей учасників ХІV Міжнародної науковопрактичної конференції. Розглянуто актуальні питання управління та економіки підприємств в сучасних умовах посилення глобалізації економіки, ознайомлено читачів з характером змін усіх складових управлінської діяльності суб’єктів господарювання в умовах інтенсифікації розвитку технологій управління, зростання інноваційної активності, підвищення ефективності мотиваційного механізму підтримки виробництва, розвитку маркетингової забезпечення підприємства. Розраховано на студентів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств в сучасних ринкових умовах. Collection of abstracts by leading scientists, specialists and young researchers in the field of economics and management presented to the Conference. Recommended for students, postgraduates, leading scientists, young researches, teaching staff, managers of food industry.