root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Кушніренко, Марія Юріївна
1
search.filters.author.Ставицька, Людмила Романівна
1
search.filters.author.Ставицький, Сергій Олександрович
Ключові слова
search.filters.subject.другі страви
3
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
2
search.filters.subject.овочевий цех
1
search.filters.subject.борошняний цех
1
search.filters.subject.гарячий цех
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
3
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.другі страви
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Розроблення меню з включенням страв з крупів для кафе сімейного типу
(
2024
)
Ставицька, Людмила Романівна
Показати більше
Документ
Сучасні технологічні аспекти маринуваня морепродуктів для спеціалізованого ЗРГ
(
2024
)
Ставицький, Сергій Олександрович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології страв із м'яса для ресторану першого класу
(
2024
)
Кушніренко, Марія Юріївна
Показати більше