Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
85 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка машини для пакування сипких харчових продуктів в готові пакети doy-pack, продуктивністю 30 уп/хв(2024) Скула, Дмитро СергійовичДокумент Пpоект будiвництвa цеxу фpуктовиx консервів на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод»(2024) Голуб, Андpій ВолодимировичДокумент Проєкт хлібозаводу у місті Тульчин Вінницької області з впровадженням інноваційних технологій(2024) Задояна, Вікторія РоманівнаДокумент Проєкт відділення приготування лікерів лікеро-горілчаного заводу потужністю 600 тис. дал з впровадженням сучасних способів і обладнання(2024) Мнушко, Анна ОлександрівнаДокумент Модернізація вібросита марки ВСЛ-5-300 з метою підвищення надійності при вібраційних навантаженням(2024) Стельмащук, Богдан ГеннадійовичДокумент Модернізація машини для фасування та укупорювання газованих напоїв у ПЕТ-пляшки місткістю 0,5-2,0 л з метою розширення асортименту продукції(2024) Павленко, Євгеній АндрійовичДокумент Модернізація машини для фасування ігристих вин у скляну споживчу тару об'ємом 3 л продуктивністю 300 пл/год(2023) Галич, Арсен СергійовичДокумент Удосконалення технології отримання аспартаму(2023) Яснець, Юлія РоманівнаДокумент Удосконалення виробництва кальцинованої соди аміачним способом(2023) Ткалич, Євгеній МиколайовичДокумент Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у селі Лапаївка Львівської області(2023) Захара, Галина Володимирівна