Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів, шляхом підвищення їх харчової та біологічної цінності для закусочної(2023) Нєгрєтов, Ігор ІвановичДокумент Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів(2023) Гнатюк, Максим ВалерійовичДокумент Модернізація машини-автомата виробництва пельменів типу СУБ-3 продуктивністю 700 кг/год(2023) Кузьмук, Ігор ВіталійовичДокумент Модернізація ковбасного цеху ТОВ "АПК-Інвест", з впровадженням виробництва напівфабрикатів різних асортиментних груп(2020) Марков, Владислав Тарасович