Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Організація виробництва кисломолочних продуктів термостатним способом у цеху потужністю переробки 36 т молока за зміну(2022) Дончук, Віталій АртуровичДокумент Проект цеху по виробництву кисломолочних продуктів термостатним способом на підприємстві потужністю переробки молока 33 т за зміну(2021) Лобко, Валентин АндрійовичДокумент Проект цеху незбираномолочних продуктів потужністю переробки молока 43 т за зміну(2021) Куниця, Анна ВіталіївнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту «Турецький» для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»(2020) Чернюк, Оксана АнатоліївнаДокумент Проект виробництва йогурту синбіотичної дії, збагаченого порошком кмину та сиропом лактулози(2020) Лешковят, Ольга Василівна