Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології соусів з метою розширення асортименту для спеціалізованого ЗРГ(2024) Мішкова, Діана СергіївнаДокумент Маркетингове оцінювання якості продукції підприємства(2022) Калініченко, Павло ОлеговичДокумент Оцінювання асортименту та якості продукції підприємства(2022) Базченко, Євген ВолодимировичДокумент Виробництво соняшникової олії у форпресовому цеху потужністю 1150 т насіння соняшника за добу(2020) Костенко, Артем ОлеговичДокумент Маркетингове оцінювання якості продукції підприємства(2020) Ліщенко, Тетяна ОлегівнаДокумент Оцінювання конкурентоспроможності продукції підприємства(2020) Атландерова, Ірина Дмитрівна