Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси варено-копченої для оператора ринку ТОВ «М’ясовита»(2023) Кравчук, Софія ЛеонтіївнаДокумент Розроблення плану НАССР виробництва пива світлого нефільтрованого непастеризованого для оператора ринку ТОВ «Виробнича Компанія «Перетворення»(2023) Бондаренко, Дарина АнатоліївнаДокумент Удосконалення системи НАССР виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для ПрАТ «Оболонь» за ДСТУ ISO 22000:2019(2023) Кумер, Ірина СлавкоївнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2022) Замниборщ, Олександр АндрійовичДокумент Документ Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК»(2020) Божко, Анастасія Юріївна