Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення окремих елементів системи управління якості виробництва овочевої лазаньї для оператора ринку Giacobbe Pasta GmbH(2023) Сіденко, Анна МиколаївнаДокумент Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сухих сніданків з какао для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен АКСА»(2022) Прокіпець, Олександр КостянтиновичДокумент Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості квасу білого живого бродіння для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2020) Сидоренко, Таміла РусланівнаДокумент Документ