Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення окремих елементів системи управління якості виробництва овочевої лазаньї для оператора ринку Giacobbe Pasta GmbH(2023) Сіденко, Анна МиколаївнаДокумент Розроблення системи управління якості виробництва масла солодковершкового селянське 73% жиру для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод»(2022) Крупкіна, Ангеліна ПетрівнаДокумент Документ Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва хліба житньо-пшеничного для оператора ринку ТОВ «ІНТЕРАГРО РЖИЩІВ»(2022) Олефіренко, Анастасія Дмитрівна