root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Калій, Дмитро Юрійович
1
search.filters.author.Куропась, Максим Олегович
1
search.filters.author.Староселець, Даниїла-Маркіяна Євгенівна
Ключові слова
search.filters.subject.canned food
3
search.filters.subject.raw materials
3
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
3
search.filters.subject.консерви
3
search.filters.subject.сировина
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.canned food
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль
(
2023
)
Староселець, Даниїла-Маркіяна Євгенівна
Показати більше
Документ
Впровадження виробництва м'ясо-рослинних виробів у консервному цеху в м. Рівне
(
2023
)
Куропась, Максим Олегович
Показати більше
Документ
Організація виробництва 25,1 туб консервів за зміну, з впровадженням виробництва фаршевих виробів
(
2023
)
Калій, Дмитро Юрійович
Показати більше