Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології антивікових косметичних засобів з ретинолом(2024) Гриб, Віталія ВолодимирівнаДокумент Інтенсифікація процесу очищення жомопресової води для нахиленої дифузійної установки шляхом додавання алюмінієвих реагентів(2024) Бартошак, Андрій ВікторовичДокумент Удосконалення технології сиркової маси з кунжутом та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за добу(2024) Халаімова, Олександра АндріївнаДокумент Розробка нового виду десерту ацидофільно-сироваткового(2023) Любченко (Кліщова), Юлія АнатоліївнаДокумент Удосконалення конструкції вертикального апарата для виробництва сирного зерна з метою підвищення техніко-економічних показників(2022) Ющенко, Владислав БорисовичДокумент Інтенсифікація процесу сушіння знежиреної демінералізованої молочної сироватки на розпилювальній сушарці VRC4(2021) Руденко, Андрій ВолодимировичДокумент Удосконалення рецептури та виробництва напою оздоровчої дії на основі молочної сироватки, збагаченої плодоовочевими соками(2021) Квіташ, Тетяна ОлегівнаДокумент Документ Удосконалення технології молочних коктейлів на сироватці з ягідною сировиною в спеціалізованому кафе Деснянського району м. Києва(2021) Коваленко, Ярослав Ігорович