Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури молочка для обличчя з екстрактом лаванди(2024) Куць, Анастасія ВолодимирівнаДокумент Розроблення технології косметичного крему на основі амарантової олії(2024) Бурданова, Олександра СергіївнаДокумент Розробка технології одержання харчового поліпшувача на основі осадженого фосфату(2024) Крамаренко, Мирослава ОлександрівнаДокумент Розроблення рецептури лікувально-профілактичного крему з екстрактом прополісу(2023) Репетуєва, Софія СергіївнаДокумент Розроблення технології отримання сонцезахисного крему з екстрактом журавлини(2023) Дюденко, Дмитро ТарасовичДокумент Технологія виробництва тіосульфату натрію та його застосування в хлібобулочних виробах(2022) Шолудько, Аліна АнатоліївнаДокумент Дослідження способів франкціонування флаваноїдів плодів чорноплідної горобини та їх застосування у харчових продуктах(2021) Хомов, Євгеній ВячеславовичДокумент Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням сублімованої рослинної сировини(2021) Арлачова, Марина Ігорівна