Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва хліба, з використанням борошна спельти та збагаченого порошком кропиви(2023) Ілюк, Джоана СергіївнаДокумент Удосконалення рецептури та виробництва напою оздоровчої дії на основі молочної сироватки, збагаченої плодоовочевими соками(2021) Квіташ, Тетяна ОлегівнаДокумент Удосконалення способу виробництва сиркового десерту, збагаченого пюре моркви, помело та інуліном, призначеного для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту(2021) Іноземцева, Кристина ВячеславівнаДокумент Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів(2021) Гладишева, Олександра ОлександрівнаДокумент Розроблення способу отримання нового виду шоколаду з рослинними наповнювачами і зниженим глікемічним індексом(2021) Акулова, Анастасія Олександрівна