Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології супів-пюре спеціального призначення з додаванням рослинних напоїв(2024) Крикунова, Анастасія ВячеславівнаДокумент Розробка технології соусів з підвищеним вмістом білкових речовин для дієтичного харчування(2024) Рибаченко, Максим СергійовичДокумент Розроблення рецептури молочка для обличчя з екстрактом лаванди(2024) Куць, Анастасія ВолодимирівнаДокумент Метаболіти мікроміцетів для зниження рівня холестерину(2024) Димицька, Юлія ОлександрівнаДокумент Досліждення крупності пшеничної мучки після лущення(2024) Ліпінський, Олександр ЮрійовичДокумент Розроблення технології одержання наночастинок червоного залізооксидного пігменту з використанням водної витяжки листя капусти(2023) Подмокова, Катерина ВячеславівнаДокумент Розроблення технології крему для гоління з СО2-екстрактом тютюну(2023) Нелюбіна, Олександра ОлексіївнаДокумент Розроблення лінійки косметичних засобів по догляду за волоссям з біотином(2023) Донченко, Ольга ВолодимирівнаДокумент Розроблення технології косметичних засобів для гоління з регенеруючим ефектом(2023) Архипчук, Катерина ЯрославівнаДокумент