Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Наукове обґрунтування та розроблення технології виробів із пісочного тіста підвищеної поживної цінності у закладі ресторанного господарства(2023) Романовський, Дмитро СергійовичДокумент Розроблення технології печива підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарства(2022) Кортовський, Максим ВолодимировичДокумент Удосконалення технології здобного печива з підвищеною харчовою цінністю в кафе-кондитерській Шевченківського району м. Києва(2021) Городецька, Ірина МихайлівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва шоколаду на основі керобу за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007(2021) Мазур, Мар’яна Володимирівна