root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Дьяченко, Євгенія Валентинівна
1
search.filters.author.Жученко, Данило Геннадійович
1
search.filters.author.Козка, Олексій Олегович
Ключові слова
search.filters.subject.курятина
3
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.варені ковбаси
1
search.filters.subject.вироби курячі
1
search.filters.subject.висновки
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.курятина
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням продуктів переробки молочної галузі
(
2024
)
Жученко, Данило Геннадійович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів панірованих крил курячих заморожених
(
2024
)
Козка, Олексій Олегович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології посічених напівфабрикатів збагачених мікроелементами (наказ №838ш від 25.10.2021р.)
(
2022
)
Дьяченко, Євгенія Валентинівна
Показати більше