Монографії
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7504
Переглянути
Документ Інноваційні технології соусів з біологічноактивними компонентами(2016) Антоненко, Артем Васильович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаТеоретичні та практичні аспекти створення соусів з біологічно активними компонентами як продукту функціонального призначення. Наведено наукове обґрунтування і розроблення соусів з біологічно активними компонентами. Та розрахована соціально-економічна ефективність та конкуренто придатність соусів. Theoretical and practical aspects of sauces with biologically active ingredients as the product functionality. An academic study and development sauces with biologically active components. And calculated socio-economic efficiency and competitiveness suitability sauces