Монографії

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7504

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Перспективные тренды развития науки: техника и технологии
    (2016) Львович, Игорь Яковлевич; Некрасов, Валерий Александрович; Преображенский, Андрей Петрович; Чопоров, Олег Николаевич; Бобось, Александр Леонидович; Абрамова, Людмила Сергеевна; Антоненко, Артем Васильевич; Бондаренко, Александр Валентинович; Бровенко, Татьяна Викторовна; Копей, Богдан Владимирович; Птица, Геннадий Григорьевич; Бородин, Андрей Викторович; Федоляк, Нелля Васильевна; Довга (Козачишена), Алена Александровна; Лифиренко, Елена Сергеевна; Лях, Михаил Михайлович; Мыхайлык, Валентин Сергеевич; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Розглянуто теоретичні та практичні аспекти створення соусів з біологічно активними компонентами як продукту функціонального призначення, що підтверджено соціально-економічною ефективністю та конкурентопридатністю.Theoretical and practical aspects of creating sauces with biologically active components as a product of functional purpose, which is confirmed by socio-economic efficiency and competitiveness
  • Ескіз
    Документ
    Захворюваність і здоров'я населення в Україні: суспільно-географічний вимір
    (2018) Мезенцева, Наталія Іванівна; Батиченко, Світлана Павлівна; Мезенцев, Костянтин Володимирович
    Проаналізовано медико-географічні дослідження в світі та в Україні в кінці ХХ століття – на початку ХХІ століття. Охарактеризовано чинники та регіональні відміни захворюваності та здоров’я населення. Виявлено тенденції динаміки поширення різних видів хвороб у регіонах України. Здійснено типізацію регіонів України за поширенням хвороб та рівнем захворюваності населення.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом
    (2014) Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Осіпова, Лариса Анатоліївна; Піддубний, Володимир Антонович; Руднєва, Марина Григорівна; Смирнов, І. Г.; Сологуб, Юрій Іванович; Ткаченко, О. Б.; Шиян, Петро Леонідович
    Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку виноградно-виноробному комплексу світу та України, інноваційні технології у виробництві, управлінні та просуванні виноробної продукції в умовах глобалізаційних процесів. Викладені наукові підходи до формування дестинацій винного туризму. The present state and prospects of the grape-and-winemaking complex development of the world and Ukraine, innovative technologies in the production, management and promotion of winemaking products in the conditions of globalization processes are analyzed. The scientific approaches to the formation of wine tourism destinations are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики
    (2017) Антоненко, Ірина Ярославівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Безпала, Ольга Василівна; Божук, Тетяна; Бондар, Наталія Петрівна; Бугаєва, Олена; Вітряк, Оксана Павлівна; Гембець, Алла Вікторівна; Головко, Ольга Миколаївна; Гринюк, Олег Юрійович; Грянило, Анжеліка Василівна; Заварзіна, Валерія; Зваричук, Едуард Олександрович; Іванов, Андрій Миколайович; Казанцева, Катерина Анатоліївна; Калмикова, Ірина Семенівна; Ковешніков, Володимир Сергійович; Мазурець, Роман Русланович; Масляк, Петро Олексійович; Марцин, Тетяна Олександрівна; Меліх, Олена Олександрівна; Мельник, Ірина Леонідівна; Нездоймінов, Сергій Георгійович; Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна; Поколодна, Марія Миколаївна; Руднєва, Марина Григорівна; Саркісян, Ганна Овсепівна; Сологуб, Юрій Іванович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Ткаченко, Любов Володимирівна; Хорохоріна, Валерія
    Викладено сучасні підходи до сутності, соціально-економічних функцій та особливостей розвитку еногастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, типових продуктів, страв і напоїв, харчової поведінки населення різних регіонів України. Досліджено міжнародний досвід розвитку винного та гастрономічного туризму. Представлена проблематика інноваційних засад формування туристичних продуктів з урахуванням потенціалу еногастрономічного туризму в Україні та регіонах. Modern approaches to the essence, socio-economic functions and features of the enhastronomy tourism development , the tourist potential of culinary traditions estimation , typical products, dishes and beverages, and food behavior of the population of different regions of Ukraine are presented. The international experience of wine and gastronomic tourism development is explored. The problem of innovative principles of tourism products formation taking into account the potential of enogastronomic tourism in Ukraine and regions is presented.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології соусів з біологічноактивними компонентами
    (2016) Антоненко, Артем Васильович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Теоретичні та практичні аспекти створення соусів з біологічно активними компонентами як продукту функціонального призначення. Наведено наукове обґрунтування і розроблення соусів з біологічно активними компонентами. Та розрахована соціально-економічна ефективність та конкуренто придатність соусів. Theoretical and practical aspects of sauces with biologically active ingredients as the product functionality. An academic study and development sauces with biologically active components. And calculated socio-economic efficiency and competitiveness suitability sauces
  • Ескіз
    Документ
    Формування інноваційного продукту круїзного туризму
    (2016) Антоненко, Ірина Ярославівна; Мельник, Ірина Леонідівна
    У монографії досліджено теоретичні та практичні засади формування інноваційного продукту круїзного туризму. Визначено необхідність впровадження інноваційних продуктів на ринку круїзного туризму та проведено аналіз чинників, що впливають на їх розвиток. Визначено стратегічні напрями розвитку і формування круїзного туризму у форматі інноваційного продукту. Розраховано на науковців, викладачів, працівників готельного та туристичного бізнесу. The book is the theoretical and practical principles of forming innovative product cruise tourism. The necessity of introduction of innovative products in the market of cruise tourism and the analysis of the factors affecting their development. The strategic directions of development and formation of cruise tourism in the form of innovative products. Intended for researchers, teachers, employees of hotel and tourism business.