Монографії

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7504

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Функціонально-модульне проектування пакувальних машин
    (2015) Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій Володимирович; Кохан, Олена Олександрівна; Захаревич, Валерій Болеславович; Волчко, Анатолій Іванович; Якимчук, Микола Володимирович; Деренівська, Анастасія Василівна
    Наведено методологічні засади компонування машин для пакування продукції у споживчу упаковку на основі функціональних модулів. Запропоновано вибір раціонального компонування здійснювати на основі синтезу структури пакувальної машини та одно і багатофакторної її оптимізації. У десяти розділах монографії сформульовані: методи підвищення ефективності проектування пакувальних машин; основні фізико-механічні та хіміко-біологічні властивості харчових продуктів як об’єктів пакування; технології та способи пакування продукції у споживчу тару з урахуванням її генетичного розвитку; структурні схеми пакувальних машин із виділенням типових функціональних модулів; методика моделювання функціональних модулів; метод опису структури пакувальної машини; критерії ефективності роботоздатності пакувальних машин та результати досліджень функціонального зв’язку між критеріями ефективності і структурою пакувальної машини.
  • Ескіз
    Документ
    Теоретико-методологічні засади розвитку конкурентного середовища у сфері виробництва продовольчих товарів
    (2003) Коваленко, Валентина Олексіївна; Князєв, Святослав Ігорович; Дейнеко, Людмила Вікторівна; Страшинська, Лариса Володимирівна
    У монографії досліджуються теоретичні, методологічні та методичні засади формування та розвитку конкурентного середовища, вивчаються методологічні аспекти сутності та оцінки конкурентоспроможності на різних рівнях економічної діяльності, розкриваються методичні підходи до аналізу та оцінки рівня конкурентоспроможності ринків і продукції харчової промисловості та перероблення сільськогосподарських продуктів. Сучасний стан і шляхи формування конкурентного середовища у сфері виробництва продовольчих товарів досліджено на прикладі ринку цукру в Україні. Для наукових працівників, спеціалістів, фахівців державних органів управління економікою. The book examines the theoretical, methodological and methodical bases of formation and development of a competitive environment, we study the methodological aspects of the nature and assessment of competitiveness at different levels of economic activity, revealed methodological approaches to the analysis and evaluation of the markets and food industry and processing of agricultural products. Current status and ways of creating a competitive environment in the production of foodstuffs studied on the example of the sugar market in Ukraine. For scientists, specialists, experts state controls the economy.