Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»(2010) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Драган, Олена Іванівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Суха, Ірина ВасилівнаМетодичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю на підприємствах м'ясопереробної промисловості.Документ Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина АнатоліївнаМетодичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю підприємства.Документ Організація виробництва та планування діяльності підприємства(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаМетодичні вказівки розроблені з метою засвоєння теоретичних знань з основних питань сучасної організації виробництва та планування діяльності підприємства.