Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
76 результатів
Результати пошуку
Документ Оздоровлення сортів картоплі методом культури апікальних меристем в поєднанні із хіміотерапією(2013) Олійник, Тетяна Миколаївна; Бондарчук, Андрій Андрійович; Слободян, Сергій Олександрович; Захарчук, Ніна Андріївна; Тимошенко, Ірина Петрівна; Гуторчук, Сергій Леонідович; Конишева, Інна МихайлівнаВ методичних рекомендаціях висвітлено питання оздоровлення сортів картоплі методом культури апікальних меристем у поєднанні із хіміотерапією, вимоги до лабораторії; живильні середовища та вірус інгібуванні препарати. In methodical recommendations the issues of improvement of varieties of potato culture by apical meristems in combination with chemotherapy, to the laboratory requirements; culture medium and the virus inhibiting drugs.Документ Історія харчової науки(2014) Пивоваренко(Михалко), Олена АндріївнаПредметом навчальної дисципліни "Історія харчової науки" є етапи виникнення та розвитку харчових технологій у світі, дослідження закономірностей, взаємозв'язків та взаємовпливів різних регіональних харчових культур, історія вітчизняної та світової філософської думки у сфері забезпечення потреб харчування, видатні винаходи та досягнення у харчовій промисловості, продовольча база людства та місце вітчизняної харчової промисловості у соціумі. The subject of the course "History of Food Science" is the origin and development stages of food technology in the world, studying patterns, relationships and mutual influences of different regional food cultures, national and world history of philosophical thought in the needs of food, great inventions and achievements in the food industry , food base humanity and place the domestic food industry in society.Документ Управління якістю та міжнародні стандарти якості(2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаПоказані плани лекційних та практичних завдань з дисципліни, питання для самостійної підготовки, тести та завдання, рекомендації щодо виконання контрольних робіт. Showing plans lectures and practical lessons on discipline, self-study questions, tests and assignments, recommendations on the implementation of control works.Документ Сучасна українська мова. Методичні рекомендації(2012) Яременко, Світлана Андріївна; Заскалета, Валентина ПетрівнаВміщено плани практичних занять, рекомендації щодо підготовки до них, завдання для самостійної роботи, питання до іспиту, зразок оформлення та виконання контрольної роботи, схеми мовних розборів, а також рекомендовану літературу.Документ Економіка праці і соціально-трудові відносини(2010) Відоменко, Оксана ІванівнаВ навчально-методичному комплексі подано методичні поради до вивчення дисципліни «Економіка праці та соціально-трудові відносини», яка є нормативною дисципліною підготовки студентів напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства». Подано план семінарських занять, завдання для контрольної роботи, контрольні питання для самостійної роботи по вивченню дисципліни, тематику рефератів, тести, задачі по курсу, контрольні питання для підготовки до перевірки знань, рекомендовану літературу.Документ Програма варіативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра(2012) Басюк, Тетяна ПетрівнаПрограма навчальної дисципліни «Економіка готельного господарства та ціноутворення» для студентів за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». Study subjects "Economy hotel management and pricing" for students in the direction of 6.140101 "Hotel and restaurant business».Документ Економіка підприємства: Програма навчальної дисципліни напряму підготовки 6.090200 «Обладнання переробних і харчових виробництв», 6090200 «Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості», 6090200 «Машини і технологія пакування», 6090200 «Машини і технологія переробки використання упаковки»(НУХТ, 2012) Ковальчук, Інна ВолодимирівнаВ програмі подаються загальні відомості «Економіки підприємства» як навчальної дисципліни (предмет, мета, завдання, роль, що повинен знати і вміти студент), розподіл годин, зміст лекційних та семінарських занять, рекомендована література як основна, так і додаткова.Документ Економіка підприємства: Програма навчальної дисципліни напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит»(2012) Ковальчук, Інна ВолодимирівнаВ програмі подаються загальні відомості «Економіки підприємства» як навчальної дисципліни (предмет, мета, завдання, роль, що повинен знати і вміти студент), розподіл годин, зміст лекційних та семінарських занять, рекомендована література як основна, так і додаткова.Документ Історія України(2012) Колосюк, Валерій Олексійович; Левицька, Надія Миколаївна; Буравченкова, Світлана Борисівна; Береговий, Сергій Ігорович; Кобилянський, Євгеній Едуардович; Бухальська, Магдаліна Андріївна; Сторожик, Іван ІвановичВ навчально-методичному комплексі розглянуто проблеми історії України від найдавніших часів до сьогодення. Історичний матеріал викладено доступно і послідовно, посібник містить також історичну хронологію, тематику контрольних робіт з методичними вказівками до їх виконання та запитання до самоконтролю. In training complexes the problems Ukraine's history from ancient times to the present. The historical material presented is available and consistently guide also contains a historical chronology, themes examinations of methodological guidelines for their implementation and the question of self-control.Документ Програма технологічної практики студентів V курсу спеціальності 8.18010010 „Якість, стандартизація та сертифікація” денної форми навчання(2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь МихайловичПрограма технологічної практики студентів V курсу спеціальності 8.18010010 „Якість, стандартизація та сертифікація” денної форми навчання. Программа технологической практики студентов V курса специальности 8.18010010 „Качество, стандартизация и сертификация” дневной формы обучения. Program technological practice V students of the course specialty 8.18010010 "Quality, standardization and certification" full-time education.