Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Економіка підприємства: Програма навчальної дисципліни напряму підготовки 6.090200 «Обладнання переробних і харчових виробництв», 6090200 «Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості», 6090200 «Машини і технологія пакування», 6090200 «Машини і технологія переробки використання упаковки»(НУХТ, 2012) Ковальчук, Інна ВолодимирівнаВ програмі подаються загальні відомості «Економіки підприємства» як навчальної дисципліни (предмет, мета, завдання, роль, що повинен знати і вміти студент), розподіл годин, зміст лекційних та семінарських занять, рекомендована література як основна, так і додаткова.Документ Економіка підприємства: Програма навчальної дисципліни напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит»(2012) Ковальчук, Інна ВолодимирівнаВ програмі подаються загальні відомості «Економіки підприємства» як навчальної дисципліни (предмет, мета, завдання, роль, що повинен знати і вміти студент), розподіл годин, зміст лекційних та семінарських занять, рекомендована література як основна, так і додаткова.Документ Програма переддипломної практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія денної форми навчання(2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь МихайловичПрограмма преддипломной практики студентов ІV курса направления 6.051701 Пищевые технологии и инженерия дневной формы обучения Програма переддипломної практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія денної форми навчання Program externship students IV course direction 6.051701 Food Technology and Engineering full-time educationДокумент Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання(2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь МихайловичПрограма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» («Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення») денної форми навчання.Документ Економіка підприємства: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни, виконання контрольних і курсових робіт для студентів напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит», 6.030507 «Маркетинг», 6.030505 «Управління персоналом та економіка праці» денної та заочної форм навчання(2012) Ковальчук, Інна ВолодимирівнаУ методичних рекомендаціях подаються загальні відомості «Економіки підприємства» як навчальної дисципліни (предмет, мета, завдання, роль, що повинен знати і вміти студент), розподіл годин, зміст лекційних та семінарських занять, перелік питань для підготовки до іспиту та завдання на контрольну роботу, вказівки до виконання контрольної та курсової робіт, рекомендована література як основна, так і додаткова.Документ Економіка підприємства(НУХТ, 2010) Жужукіна, Наталія Іванівна; Оганезов, Андрій Володимирович; Шевченко, Олександра Нестерівна