Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінами (Патент на корисну модель №155144)(2024) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат СергійовичСпосіб виробництва майонезного продукту з вітамінами включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з вітамінним комплексом, до складу якого входить природний вітамін Е, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора, та гомогенізацію утвореної емульсії. При цьому як вітамінний комплекс використовують олійну фазу, збагачену вітаміном А в кількості 25-30 % від добової потреби та вітаміном Е в кількості 0,03-0,05 %.Документ Спосіб виробництва вітамінізованого майонезного продукту (Патент на корисну модель №154224)(2023) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат СергійовичСпосіб виробництва вітамінізованою майонезного продукту включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з антиоксидантним комплексом, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора та гомогенізацію утвореної емульсії. Як антиоксидантний комплекс використовують збагачену вітамінами А і D3 олійну фазу, в кількості 25-30 % від добової потреби, а при гомогенізації проводять додатково обробку розчином аскорбінової кислоти у кількості 0,03-0,08 %.Документ Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінним комплексом (Патент на корисну модель №155143)(2024) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат Сергійович; Калитенко, Андрій СергійовичСпосіб виробництва майонезного продукту з вітамінним комплексом включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з вітамінним комплексом, до складу якого входить природний вітамін Е, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора та гомогенізацію утвореної емульсії. При цьому як вітамінний комплекс використовують олійну фазу, збагачену вітаміном А в кількості 25-30 % від добової потреби та вітаміном Е в кількості 0,03-0,05 %, а при гомогенізаціїї проводять додатково обробку розчином аскорбінової кислоти у кількості 0,03-0,08 %.Документ Крем шоколадний (Патент на корисну модель № 127269)(2018) Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Єрмаков, Микола ОлександровичВ основу корисної моделі поставлена задача розроблення крему шоколадного з використанням яєчного емульгатора, що не містить холестерину. The basis of a useful model is the task of developing a cream chocolate with the use of cholesterol-free egg emulsifier.Документ Майонез(2004) Бахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій ВеніаміновичМайонез містить рослинну рафіновану дезодоровану олію, сою мікронізовану, сухе знежирене молоко, цукор, сіль, соду, гірчичний порошок, оцет та воду. Додатково містить камедь ксантану, камедь ріжкового дерева та камедь гуари. A mayonnaise contains a vegetable refined deodorized oil, micronized soybeans, dry nonfat milk, sugar, salt, soda, mustard powder, vinegar and water. It is supplemented with xantan gum, carob bean gum and guar gum.Документ Пісний майонез(2015) Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Бердашкова, Лілія ОлександрівнаПісний майонез містить рафіновану дезодоровану рослинну олію, цукор, сіль, гірчицю, оцет, воду та емульгатор, причому як емульгатор використовують моно-діацилгліцероли та додатково вносять суміш камеді гуару та ксантану. Fast mayonnaise contains refined, deodorized vegetable oil, sugar, salt, mustard, vinegar, water and emulsifiers and emulsifier used as mono-diacylglycerol and additionally make mix gum and xanthan gum.