Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 143985)(2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Слободян, Наталія Ярославівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна ОлександрівнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач введено глюкозно-фруктозний сироп та додатково введено пюре з банана. The composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is introduced as a sweetener and banana puree is additionally introducedДокумент Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 136704)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаНизькокалорійний білковий десерт, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре фізалісу. A low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that its content as a sweetener includes glucose-fructose syrup and additionally includes physalis puree,Документ Склад соусу "Щавнез" (Деклараційний патент на корисну модель № 134976)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Лисенко, Дмитро Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Гаврильченко, Поліна МихайлівнаСоус, що містить яйця (жовтки), гірчицю, олію, цукор, який відрізняється тим, що як гірчиця використовується гірчиця медова, та додатково містить щавнат, сіль. The sauce contains eggs (yolks), mustard, butter, sugar, which differs in that honey mustard is used as mustard, and additionally contains schannate, salt.