Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів (Патент на корисну модель № 134861)
    (2019) Колодязна, Катерина Сергіївна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна
    Корисна модель належить до харчової промисловості, зокрема харчоконцентратної галузі, а саме стосується виробництва снекової продукції. Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів, який включає послідовне миття, інспектування, очищення, нарізання, сушіння, охолодження, пакування, який відрізняється тим, що нарізані коренеплоди бланшують при температурі 50…110 °C протягом 1…15 хв.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів (Патент на корисну модель № 134860)
    (2019) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Колодязна, Катерина Сергіївна
    Спосіб виробництва чіпсів з білих коренеплодів, який включає послідовне миття, інспектування, очищення, нарізання, сушіння, охолодження, пакування, який відрізняється тим, що нарізані білі коренеплоди бланшують при температурі 50…110 °C протягом 1…15 хв., причому під час бланшування у воду вносять смакові та ароматичні добавки в кількості 0,1-30,0 % відносно маси продукту. A method for the production of white root vegetable chips, which includes the following: washing, inspection, peeling, cutting, drying, cooling, packaging, which differs in that the cut white root vegetables are blanched at a temperature of 50...110 °C for 1...15 minutes, and during blanching, flavouring and aromatic additives are added to the water in the amount of 0.1-30.0% by weight of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва снеків (Патент на корисну модель № 49703)
    (2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Махинько, Людмила Василівна
    Спосіб виробництва снеків включає послідовне очищення, бланшування сировини, додавання олії та обсмажування напівфабрикату. Як сировину використовують їстівні гриби. A method for making snacks includes subsequent cleaning, blanching raw material, addition of oil and frying a half-finished product. Edible mushrooms are used as a raw material.