Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Булочні вироби з глюкозно-фруктозним сиропом (Патент на корисну модель № 30523)
    (2008) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
    Патент на корисну модель. Булочний виріб з глюкозно-фруктозним сиропом містить борошно, дріжджі, сіль, глюкозно-фруктозний сироп. Використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів дозволяє провести повну заміну рецептурного цукру. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості з подовженою тривалістю збереження виробами свіжості та нижчою, порівняно з виробами з цукром, собівартістю. Useful model patent. Bakery product with Glucose-fructose syrup, containing flour, yeast, salt, glucose-fructose syrup. Use of Glucose-fructose syrup in the production of bakery products allows a complete sugar replacement prescription. The proposed composition of ingredients providing a consistent quality product with a long lasting freshness and preservation products lower in comparison with the products of sugar cost.
  • Ескіз
    Документ
    Булочний виріб (Патент на винахід № 84522)
    (2008) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
    Патент на винахід. Запропоновано рецептуру булочного виробу. Булочний виріб, що містить борошно, дріжджі, сіль, який відрізняється тим, що як замінник цукру містить глюкозно-фруктозний сироп. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості з подовженою тривалістю збереження виробами свіжості. Patent for invention. Is proposed recipe buns. Bakery product containing flour, yeast, salt, characterized in that the sweetener contains glucose-fructose syrup. The proposed composition of ingredients providing a consistent quality product with a long lasting freshness preservation products.