Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Неглазуровані цукерки з жувальним ефектом (Патент на корисну модель №113385)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Сіренко, Катерина Іванівна; Свириденко, Юлія ПетрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Згідно з корисною моделлю, неглазуровані цукерки із жувальним ефектом складаються з цукру білого кристалічного, крохмальної патоки, лимонної кислоти, ароматизатора, барвників та додатково містять желатин та гуміарабік. Використання запропонованих інгредієнтів дозволяє вдосконалити рецептуру та отримати неглазуровані цукерки з жувальним ефектом з подовженим терміном зберігання. Declaratory patent for a utility model. According to the utility model, unglazed sweets with a chewy effect consist of white crystalline sugar, starch molasses, citric acid, flavoring, coloring agents and additionally contain gelatin and gum arabic. The use of the proposed ingredients allows to improve the recipe and obtain unglazed candies with a chewy effect with an extended shelf life.Документ Спосіб виробництва неглазурованих цукерок з жувальним ефектом (Патент на корисну модель №113390)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Сіренко, Катерина Іванівна; Свириденко, Юлія ПетрівнаСпосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом, що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування рецептурної суміші та уварювання помадного сиропу, приготування помади шляхом збивання та охолодження сиропу, приготування цукеркової маси, формування шляхом відливання в форми, охолодження, оздоблення поверхні та пакування виробів, який відрізняється тим, що в помадну масу додається попередньо гідратована суміш гідроколоїдів желатину та гуміарабіку . Даний спосіб дає можливість створення неглазурованих цукерок з жувальним ефектом з подовженим терміном зберігання та зменшеною собівартістю виробів. A method of manufacturing candies with a chewy effect, including preparation of recipe components, preparation of recipe mixture and boiling of fondant syrup, preparation of fondant by whipping and cooling of syrup, preparation of candy mass, forming by casting into molds, cooling, surface decoration and packaging of products, characterized by that a pre-hydrated mixture of gelatin hydrocolloids and gum arabic is added to the fondant mass. This method makes it possible to create unglazed candies with a chewy effect with an extended shelf life and reduced product cost.Документ Спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103578)(2015) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Тригуб, Яна Олександрівна; Гарбуз, Марина ОлександрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади, що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування рецептурної суміші та уварювання помадного сиропу, приготування помади шляхом збивання та охолодження сиропу, темперування цукеркової маси, формування шляхом відливання в форми, охолодження, оздоблення поверхні та пакування виробів. Додатково готується розчин гуміарабіку з гідромодулем 1:5, і додається під час темперування цукеркової маси у кількості 0,5 -1,0 % до маси рецептурних компонентів помади.Документ Цукерки на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103576)(2015) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Тригуб, Яна Олександрівна; Гарбуз, Марина ОлександрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад цукерок на основі цукрової помади, що містять в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і додатково містять гуміарабік.