Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Консерви других страв з овочевими добавками (Патент на винахід № 104379)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Іжевська, Діана Анатоліївна
    Розроблено консерви других страв з овочевими добавками, які містять м'ясну сировину, цибулю ріпчасту, олію або жир для обсмажування, томатну пасту 30 %-ву, часник, борошно пшеничне, сіль кухонну, перець чорний мелений, кріп, воду, які відрізняються тим, що додатково містять моркву, гарбуз, корінь селери. Have been developed canned food of second dishes with vegetable supplements that contain raw meat materials, onion, butter or oil for frying, tomato paste of 30%, garlic, wheat flour, salt, ground black pepper, dill, water, wherein additionally include carrots, pumpkin, celery.
  • Ескіз
    Документ
    Консерви других страв з м'ясо-рослинної сировини (Патент на корисну модель № 82776)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Колісник, Олександр Іванович
    Формула корисної моделі: розроблено рецептуру консервів других страв з м'ясо-рослинної сировини, що містять м'ясну сировину, цибулю ріпчасту, олію або жир для обсмажування, томатну пасту 30%, часник, борошно пшеничне, сіль кухонну, перець чорний мелений, кріп, воду питну, які відрізняються тим, що як м'ясна сировина використовується яловичина знежилована І сорту, та додатково використовується топінамбур смажений, корінь петрушки, у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: яловичина знежилована І сорту 52-55 цибуля ріпчаста 4-6 олія або жир для обсмажування 3-4 томатна паста 30 % 8-10 часник 2-4 борошно пшеничне 7-9 сіль кухонна 1 -2 перець чорний мелений 0,1-0,3 кріп 0,5-1 топінамбур смажений 5-7 корінь петрушки 8-12 вода питна решта. Utility model formula: the formula of canned food main dishes with meat and plant material containing raw meat, onion, oil or fat for frying, 30% tomato paste, garlic, wheat flour, salt, ground black pepper, dill, drinking water, characterized in that both the raw meat used no veins beef and varieties, and additionally used roasted artichoke, parsley root, the following ratio of components, wt. %: beef no veins I grade 52 - 55 onion 4 - 6 oil or fat for frying 3 - 4 tomato paste 30% 8 - 10 garlic 2 - 4 wheat flour 7 - 9 salt 1 - 2 ground black pepper 0.1-0.3 dill 0.5 - 1 roasted Jerusalem artichokes 5 - 7 parsley 8 - 12 drinking water the rest.
  • Ескіз
    Документ
    Консерви других страв з грибами бланшованими (Патент на корисну модель № 82952)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Іжевська, Діана Анатоліївна
    В основу корисної моделі поставлена задача - розроблення рецептури консервів других страв з грибами бланшованими з використанням грибної сировини для збагачення продуктів харчовими волокнами, вітамінами, калієм, фосфором і залізом, цінними і необхідними організму, також міддю, йодом, марганцем - мікроелементами, дуже важливими для обміну речовин. The basis of the utility model given the task - developing recipes main dishes with canned mushrooms blanched using mushroom raw materials for fortification of dietary fiber, vitamins, potassium, phosphorus and iron, valuable and necessary body as copper, iodine, manganese - trace elements, it is important to metabolism.
  • Ескіз
    Документ
    Консерви других страв з овочевими добавками (Патент на корисну модель № 80727)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Іжевська, Діана Анатоліївна
    Консерви містять м’ясну сировину, спеції, олію, томатну пасту та додатково моркву, гарбуз, корінь селери. Preserve containing raw meat, spices, vegetable oil, tomato paste and additionally carrots, pumpkin, celery.